Basında

Diş Hekimi Hakan Çetiner’den pandemi döneminde diş sağlığı uyarısı - Sözcü

Pandemi nedeniyle diş sağlığına ayrı bir önem verilmesi gerektiğini dile getiren Diş Hekimi Hakan Çetiner Covid-19 sürecinde diş sağlığına daha çok dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, çok acil durum olmadığı sürece diş tedavisinin bir süre ertelemenin daha uygun olacağını söyledi.


Devamı

Gülüş Tasarımı Kişiye Özel Olmalı (Dr. Hakan Çetiner kimdir?) - Akşam

Pek çok kişi gülümserken çekinir. Diş yapısı, diş rengi, dudak yapısı, kişinin yüz hatları gibi nedenler bunda büyük etki nedenidir. İnsanların yepyeni bir gülümsemeye sahip olabileceğini belirten Uz. Dr. Hakan ÇETİNER, uzmanlara başvurulması gerektiğinin de altını çiziyor.


Devamı

Köpek balığı dişi dolgusu nedir? Dr. Hakan Çetiner anlattı - Posta

Çürük dişlerin tedavisinde sürekli gelişen teknoloji sayesinde yeni uygulamalar da kullanılmaya başlandı. Henüz fazla yaygın olmayan ve Türkiye'de oldukça az kişi tarafından bilinen köpek balığı dişi dolgusu diş çürükleri tedavisinde kullanılan en iyi yöntemlerden biri olarak tıp dünyasında yerini aldı.


Devamı

Dr. Hakan Çetiner: Gülüş tasarımı kişiye özel olmalı - Star

Güzel bir gülümseme, insanların ilgisini daha kolay çekebilmenizi ve onların size daha pozitif yaklaşmalarını sağlar. Ayrıca gülümseme, bireyin özgüveni üzerinde de etkilidir. Peki, bunu nasıl sağlayabiliriz?


Devamı
Randevu Al